Internetdating är hett idag

Rekorden i antal registrerade på datingsidor ökar allt mer för varje år som går. En stor anledning till att dating på nätet har blivit så populärt beror på att folk har mindre tid. Jobb, karriär och aktiviteter tar upp de få timmar man har på kvällen eller på helgen. Människor vill bli mer effektiva med sin tid och genom att lägga ut sin profilbild och personinformation på nätet så blir utbudet större!

internetdejting

Svenska dejtingsajter på internet

Du får större exponering och kan själv välja vilka män eller kvinnor du vill gå ut och dejta med. Du kan dessutom göra lite research om personen genom att kolla in Facebook, LinkedIn eller Twitter. Ofta finns redan massa bilder på personen via Google sök. Du kan också se vart personen bor och om han eller hon är aktiva i något företag osv. Internet har gjort att vi kan spara tid genom att läsa på om den vi ska dejta först.

Det är bättre att ha älskat och förlorat än att inte ha älskat alls. – Alfred Lord Tennyson

Det har också blivit mer okej att dejta, många gör det både i storstaden och på landet. I storstaden som Stockholm eller Göteborg kan det bli svårt att träffa en man eller kvinna eftersom alla är så upptagna och lever i sin egen värld med bekanta. På landet kan det vara att det är svårt att få kontakt med folk på grund av att alla håller sig på sin kant och inte vill synas på ”fel” ställen. Dating online är här för att stanna och det är en bra tjänst för de som vill träffa en partner eller bara få lite spänning i sitt liv!